16.5.10

Hemma

efter en helg på landet. Vad man är priviligerad, tänk bara att få andas frisk luft och höra tystnaden. Det finns inte mycket som slår det bränslet till batterierna. Det finns bara ett ord UNDERBART.

Torsdag em: Åker ut till stugan sent på eftermiddagen så C får vara med kompis så länge han kan då ingen kompis följer med i helgen. Han har fått lov att ta med sig sin SGA som han vann på tivoli i Italien. GUD så skönt att släppa stan, en lång helg väntar. S tittar förbi och vi surrar, dricker vin och äter ost till sent.

Fredag: Stora fixardagen, målar pall, klär om puff, syr upp draperi, torkar hyllor och städar skåp. Känner mig SÅ nyttig...solen har tittat fram och jag sätter mig på altanen i skönaste stolen och tar ett glas kallt vitt vin och bara lyssnar på naturen.

Lördag: Loppisdag med syrran vi avverkar 4 st innan vi är nöjda. Fyndar leopardklänning, grön sidenscarf från Venedig och en tavla till min nya tavelvägg i stugan. Vilken värme... i kväll blir det grill och premiär för äta ute.

Söndag fm: Åker hem till stan då C säger att han har fått nog av lugnet och tystnaden. Hem till kära A som varit utan sin familj hela helgen och säkert tyckt att det har varit alldeles underbart.



Här skymtar leo som bara ska tvättas och läggas upp...

Inga kommentarer: